‘Treat vegetables like they are your most expensive ingredient, get the very best out of them’

sheila struyck sheila struyck

Wat te doen met een citroen?

Wat te doen met al die citroenen uit mijn boom? Hoe gooi je zo min mogelijk weg. We probeerden allerlei recepten uit voor je..

Read More
sheila struyck sheila struyck

Ingelegde citroen

Citroen een maandje in zout, zo lekker in een gerecht uit de oven!

Read More
Drank sheila struyck Drank sheila struyck

Shrubs

Wat een uitvinding dit klassieke gerecht voor shurbs. Ik ga daar een boel lekkere drankjes mee maken deze zomer.

Read More
sheila struyck sheila struyck

Marmelade

In de Spaanse supermarkt vind je meters met jam. Worteljam, tomatenjam, uienjam. Ook gewone natuurlijk. Maar nergens citroenmarmelade. Raar he? Dan maar zelf aan de slag.

Read More
sheila struyck sheila struyck

Citroen olie

Op de gestoomde broccoli of een pasta, een beetje citroenolie. Je hebt meteen de zon in huis.

Read More
sheila struyck sheila struyck

Citroen peper

Met die zielige afgeraspte citroen maak je deze heerlijke cake. Lekker niks weggooien!

Read More
sheila struyck sheila struyck

Linzensalade a la Priaral

Met die zielige afgeraspte citroen maak je een mooie linzensalade voor de lunch. Heerlijk voedzaam.

Read More
De collectie sheila struyck De collectie sheila struyck

Le jardin, het tuintje

Le jardin. Het tuintje. Geïnspireerd door Dominique Crenn, die op haar beurt weer werd geïnspireerd door Michel Bras. Maar ook Heston Blumenthal maakte er een. Een van mijn signature dishes die het hele jaar door verandert, maar toch zichzelf blijft.

Read More
sheila struyck sheila struyck

Oliebollen!!!!

Oliebollen…. Deze zijn echt de moeite waard. En met bier, ananas en rozijnen best plantforward (met een beetje smokkelen deze keer). Kom op, jij kunt het ook!

Read More

Alle recepten op een rijtje