Leesvoer

Het is leuk om aan een breed publiek te vertellen over wat me beweegt met mijn plantforward missie. Soms word ik geïnterviewd, andere keren schrijf ik essays over mijn keukenleven. Of columns over wat me bezighoudt in de duurzame gastronomie. Portretten van opmerkelijke chefs en toffe adressen in binnen en buitenland.

Druk op de knoppen hiernaast om alleen stukken over specifieke onderwerpen te zien hieronder.

In dit blog vind je alle stukken in chronologische volgorde. Je filtert op onderwerp met de knoppen hierboven.

**Chef Sastregener van Bo.tic - Werken voor de toekomst
Artikel, Chefs verhalen sheila struyck Artikel, Chefs verhalen sheila struyck

**Chef Sastregener van Bo.tic - Werken voor de toekomst

Management goeroes zeggen dat ‘resilience’ en ’composure’ belangrijke vaardigheden zijn in een crisissituatie. In de professionele keuken gebeurt van alles wat niet gepland is. Een Chef-kok weet het hoofd kalm en gefocust te houden als alles mis lijkt te gaan. Dus vraag ik twee sterren Chef Albert Sastregener van Bo.tic, in Corça, Catalonie (Spanje) hoe hij daar mee om gaat.

Read More
Working for the future - ** Michelin star Chef Sastregener (Copy)
English, Chefs verhalen sheila struyck English, Chefs verhalen sheila struyck

Working for the future - ** Michelin star Chef Sastregener (Copy)

Management gurus say ‘resilience’ and ‘composure’ are important skills in any crisis. In a professional kitchen many unplanned and potentially catastrophic things happen. A trained Chef stays calm and collected in situations that would crumble others. Two Michelin star Chef and restaurant owner Albert Sastregener of Bo.tic, in Corça, Catalonia explains how he builds resilience to get through the pandemic.

Read More

Word je van al dit leesvoer hongerig om samen te werken? Ik hoor graag van je.