Leesvoer

Het is leuk om aan een breed publiek te vertellen over wat me beweegt met mijn plantforward missie. Soms word ik geïnterviewd, andere keren schrijf ik essays over mijn keukenleven. Of columns over wat me bezighoudt in de duurzame gastronomie.

Waar ben je nieuwsgierig naar?

De grootste chef's table ooit
Artikel, Chefs verhalen, Mijn belevenissen sheila struyck Artikel, Chefs verhalen, Mijn belevenissen sheila struyck

De grootste chef's table ooit

Als schrijvende chef en eeuwige leerling kijk ik graag in de (top) keuken mee. Dat vind ik al een hele ervaring. Maar bij 26 verschillende sterrenchefs en hun brigade mee kunnen kijken, dat is toch wel een unicum. In de Beurs van Berlage vond de grootste chef's table ooit plaats. Een diner dat verzorgd werd door maar liefst 25 chefs - gezamenlijk goed voor 28 Michelinsterren - en 150 man personeel. Het event werd georganiseerd door culinair genootschap Les Patrons Cuisiniers .

Read More
 “Bij mij werken allerlei types. Liefst heb ik ze met een goed smaakpalet en zonder opleiding"
Artikel, Vrouwen sheila struyck Artikel, Vrouwen sheila struyck

“Bij mij werken allerlei types. Liefst heb ik ze met een goed smaakpalet en zonder opleiding"

“Niet langer in de schaduw, maar op de voorgrond”, zeggen gastronauten Nina Slagmolen (culinair fotograaf) en Sheila Struyck (schrijvend chef). Voor Food Inspiration maken zij een serie portretten van de vrouwen die de toon (gaan) zetten in culinair Nederland. Vandaag: Aggy Kan. De kokende eigenaar van drie Rotterdamse restaurants.

Read More
De kunst van het wachten
Artikel, Ondernemen en Leiderschap, In de media sheila struyck Artikel, Ondernemen en Leiderschap, In de media sheila struyck

De kunst van het wachten

Snel doorpakken is het credo in de zakenwereld. Ook investeerder Sheila Struyck dacht lange tijd dat snelheid een kwaliteit was. Maar sinds ze ook werkt als chef-kok weet ze hoe belangrijk wachten is. Een goede chef kan de tijd naar zijn of haar hand zetten. En een goede chef in het bedrijfsleven zou dat ook vaker moeten doen.

Read More
**Chef Sastregener van Bo.tic - Werken voor de toekomst
Artikel, Chefs verhalen sheila struyck Artikel, Chefs verhalen sheila struyck

**Chef Sastregener van Bo.tic - Werken voor de toekomst

Management goeroes zeggen dat ‘resilience’ en ’composure’ belangrijke vaardigheden zijn in een crisissituatie. In de professionele keuken gebeurt van alles wat niet gepland is. Een Chef-kok weet het hoofd kalm en gefocust te houden als alles mis lijkt te gaan. Dus vraag ik twee sterren Chef Albert Sastregener van Bo.tic, in Corça, Catalonie (Spanje) hoe hij daar mee om gaat.

Read More

Word je van al dit leesvoer hongerig om samen te werken? Ik hoor graag van je.