‘Treat vegetables like they are your most expensive ingredient, get the very best out of them’

Gerecht sheila struyck Gerecht sheila struyck

Groenten roosteren

Groenten roosteren is heel gemakkelijk en geeft een bijzondere smaak aan alles. Radijsjes, appels, pastinaak, alles wordt lekkerder.

Meer lezen
Moestuin sheila struyck Moestuin sheila struyck

Variaties op een thema

Nu de oogst een beetje achter loopt door het koude weer komen we al een tijdje met dezelfde groenten thuis. Een mooie kans om wat verder te gaan dan de recepten die je al kende. Hier zijn verschillende recepten met koolrabi, spinazie, raapstelen en bindsla om te proberen.

Meer lezen
Recept sheila struyck Recept sheila struyck

Borrelhapjes als voorgerecht

Ik maak graag - op zijn Frans- een paar borrelhapjes als voorgerecht. Dat is een lekker begin van een gezellige avond. Daarom lekker ik je een snelle pickle, daarmee tover je alle groenten om tot een lekker hapje.

Meer lezen
Gerecht sheila struyck Gerecht sheila struyck

Het geheim van de quiche

Een heerlijke quiche met asperges en doperwtjes. En je leert meteen de geheimen voor een mooie quiche met een knapperige korst. Het is echt de moeite en niet heel moeilijk.

Meer lezen
Techniek sheila struyck Techniek sheila struyck

Sauteren

De spinazie onder de raviolo en de raadsteel die als vulling dient zijn gesauteerd. Lekker veel smaak.

Meer lezen
Gerecht sheila struyck Gerecht sheila struyck

Raviolo

Dit wilde ik al lang een keer maken. We sauteren de raapstelen en spinazie, maken zelf pasta en vullen m met een eierdooier. Op een bed van asperges met salieboter. Voorjaar.

Meer lezen

Alle recepten op een rijtje