‘Treat vegetables like they are your most expensive ingredient, get the very best out of them’

Gerecht sheila struyck Gerecht sheila struyck

Tian

Een tian is een sjieke ratatouille met een tomaten-saus. Je grill alle groenten apart.

Meer lezen
Gerecht sheila struyck Gerecht sheila struyck

Lente stamppot

Ook in de -bijna- lente is een licht stamppot lekker. De mosterd, feta en tomaatjes geven de raapstelen een frisse toon.

Meer lezen
Basis sheila struyck Basis sheila struyck

Verse pesto

De meest verse en lekkerste saus voor de pasta. Met raapsteel, spinazie, zevenblad of spinazie.

Meer lezen
Gerecht sheila struyck Gerecht sheila struyck

Driedubbele gember cake

Het regent en is guur. Een mooi moment om deze verwarmende driedubbele gembercake te maken. Hij schijnt nog lekkerder te zijn na twee dagen. Maar ik heb nog nooit zo lang kunnen wachten.

Meer lezen

Alle recepten op een rijtje