Leesvoer

Jury werk
Jury sheila struyck Jury sheila struyck

Jury werk

Jurywerk om nieuw talent te ondersteunen is altijd leuk. En je ontmoet dan ook weer nieuwe mensen.

Meer lezen
De kunst van het wachten
Essays sheila struyck Essays sheila struyck

De kunst van het wachten

Snel doorpakken is het credo in de zakenwereld. Ook investeerder Sheila Struyck dacht lange tijd dat snelheid een kwaliteit was. Maar sinds ze ook werkt als chef-kok weet ze hoe belangrijk wachten is. Een goede chef kan de tijd naar zijn of haar hand zetten. En een goede chef in het bedrijfsleven zou dat ook vaker moeten doen.

Meer lezen
De grote balanceer act
Column sheila struyck Column sheila struyck

De grote balanceer act

Ja, we moeten anders gaan koken, meer plantbased, beter voor de planeet. Maar zonder goede gastheren en vrouwen beginnen we helemaal niks. Column voor Food Inspiration

Meer lezen

Word je van al dit leesvoer hongerig om samen te werken? Ik hoor graag van je.