Jury werk

De finalisten

Als kletsmajoor en wijsneus zit Sheila graag in culinaire jury's. Om mensen en nieuwe dingen te leren kennen, en om initiatieven te ondersteunen die de moeite waard zijn. Zo ging ze samen met Jonathan Karpathios (the Farm Kitchen), Andres Delpeut (Famous Flavours), Albert Kooy (Dutch Cuisine) en Femke van den Heuvel (VIP Health & Nutrition] op zoek naar de nieuwe generatie plant-based chefs. De verdiende winnares werd Lotte Vermeer van Lotsofvega.

Frank Vissser, Jan van Halst, Robert van Beckhoven, Sheila en de kerstman. Hans Klok verscheen later.

Vuurzee bier organiseerde voor het Onky Donky huis een verkiezing voor een culinaire oliebol. Een jury met o.a Hans Klok, Robert  van Beckhoven, Jan van Halst, Frank Visser en Sheila kroonde Lars van Galen als winnaar.

Mike Cornelissen, Djailany van de Laarschot, Lars van Galen, Thomas Voets.

Previous
Previous

Kan gastronomisch Parijs het vlees al een beetje loslaten?

Next
Next

Over transformatie bij mijn oude baas - Europcar