‘Treat vegetables like they are your most expensive ingredient, get the very best out of them’

Gerecht sheila struyck Gerecht sheila struyck

Het geheim van de quiche

Een heerlijke quiche met asperges en doperwtjes. En je leert meteen de geheimen voor een mooie quiche met een knapperige korst. Het is echt de moeite en niet heel moeilijk.

Meer lezen
Gerecht sheila struyck Gerecht sheila struyck

Raviolo

Dit wilde ik al lang een keer maken. We sauteren de raapstelen en spinazie, maken zelf pasta en vullen m met een eierdooier. Op een bed van asperges met salieboter. Voorjaar.

Meer lezen
Gerecht sheila struyck Gerecht sheila struyck

Tian

Een tian is een sjieke ratatouille met een tomaten-saus. Je grill alle groenten apart.

Meer lezen
Gerecht sheila struyck Gerecht sheila struyck

Lente stamppot

Ook in de -bijna- lente is een licht stamppot lekker. De mosterd, feta en tomaatjes geven de raapstelen een frisse toon.

Meer lezen
Gerecht sheila struyck Gerecht sheila struyck

Driedubbele gember cake

Het regent en is guur. Een mooi moment om deze verwarmende driedubbele gembercake te maken. Hij schijnt nog lekkerder te zijn na twee dagen. Maar ik heb nog nooit zo lang kunnen wachten.

Meer lezen

Alle recepten op een rijtje