‘Treat vegetables like they are your most expensive ingredient, get the very best out of them’

sheila struyck sheila struyck

Coronation quiche

De Coronation quiche - een recept uit Lekker is dat, krijg je zomaar kado!

Meer lezen
sheila struyck sheila struyck

Wat te doen met een citroen?

Wat te doen met al die citroenen uit mijn boom? Hoe gooi je zo min mogelijk weg. We probeerden allerlei recepten uit voor je..

Meer lezen
Drank sheila struyck Drank sheila struyck

Shrubs

Wat een uitvinding dit klassieke gerecht voor shurbs. Ik ga daar een boel lekkere drankjes mee maken deze zomer.

Meer lezen
sheila struyck sheila struyck

Marmelade

In de Spaanse supermarkt vind je meters met jam. Worteljam, tomatenjam, uienjam. Ook gewone natuurlijk. Maar nergens citroenmarmelade. Raar he? Dan maar zelf aan de slag.

Meer lezen
sheila struyck sheila struyck

Citroen olie

Op de gestoomde broccoli of een pasta, een beetje citroenolie. Je hebt meteen de zon in huis.

Meer lezen
sheila struyck sheila struyck

Citroen peper

Met die zielige afgeraspte citroen maak je deze heerlijke cake. Lekker niks weggooien!

Meer lezen
sheila struyck sheila struyck

Linzensalade a la Priaral

Met die zielige afgeraspte citroen maak je een mooie linzensalade voor de lunch. Heerlijk voedzaam.

Meer lezen
De collectie sheila struyck De collectie sheila struyck

Le jardin, het tuintje

Le jardin. Het tuintje. Geïnspireerd door Dominique Crenn, die op haar beurt weer werd geïnspireerd door Michel Bras. Maar ook Heston Blumenthal maakte er een. Een van mijn signature dishes die het hele jaar door verandert, maar toch zichzelf blijft.

Meer lezen

Alle recepten op een rijtje