In de Kantine aan de stamtafel

De natuurlijke habitat van een gastronaut: In de kantine aan de stamtafel!

Op 16 December 2023 had ik een heel kerstmenu onder de arm. Kijk maar even mee wat er allemaal op tafel stond.

Mocht je nieuwsgierig zijn naar dit menu, kijk dan snel hier. Je kunt deze gerechten natuurlijk altijd maken als je gasten verwacht

Zaterdag 16 September 2023 waren oud-politicus Boris van der Ham, Anita Heuveling van Beek, politiek verslaggever Floor Bremer en columnist Marcel Verreck te gast bij Fidan Ekiz en Wieger Hemmer in de live uitzending van WNL op NPO1. Ik mocht ook aanschuiven en nam natuurlijk wat te proeven mee. Het werd een openhartig en inspirerend gesprek, eindigend in een ode aan de makers en aan een draai aan je leven geven. Mijn bijdrage ging over durven, kauwen, de Joop Braakhekke Hospitality Award, de Green Chefs Hat én Gastvrij Rotterdam.

Even snel nazoeken hoe het ook alweer zat met de afkorting K.O.O.K.G.E.K. voor e Joop Braakhekke Hospitality Award.

Voor de microfoon en achter de schermen. Allemaal makers!



Zin om te luisteren? Hier vind je het hele programma. Her en er kon ik natuurlijk mijn mond niet houden, maar het merendeel van mijn bijdrage zit in het laatste half uur.

Previous
Previous

Een exclusief kijkje achter de schermen bij eerste Green Chef's Hat finale

Next
Next

le Potager de Charlotte: vegan in Parijs