Zoek je nog een goed voornemen voor Januari?
Doe mee aan de MasterCourse “Food for Change” op de inspirerende locatie De Groene Afslag.
Er zijn nog een paar plaatsen voor deze Mastercourse beschikbaar. Bedoeld voor mensen met een duurzaam hart en gevoel voor lekker eten, die als changemaker wil optreden in zijn of haar organisatie. Denk aan ondernemers, bazen en managers, zoals facility managers, office management, zorgkader, HRM, en sustainability officers. Aan iedereen die gelooft dat je met kleine veranderingen ook iets kunt doen op een dagelijkse basis.
We gaan aan de slag in een combinatie van ‘theorie’ en praktijk. In een kleine groep leer je de theoretische, organoleptische & culinaire principes. Daarna wordt een gerecht gedemonstreerd waarin de principes zichtbaar en vooral proefbaar zijn. We proeven en bespreken het resultaat. We gaan ook de restaurantkeuken van De Groene Afslag in en bespreken met de chef de toepassing van de kennis in zijn keuken. Er is tijd voor intervisie en change management waarbij de deelnemers met elkaar en de docenten in gesprek gaan. Dit is waar het echte leren plaatsvindt. Hoe ga ik dat morgen aanpassen in mijn bedrijf?
Iets voor jou? Als je snel bent kun je gebruik maken van de speciale kortingscode “neemdegroeneafslag”. Deze code geeft je 200 euro korting, als je je voor 1 December inschrijft. Wil je meer weten over de cursus, zoals wie de fabulous andere docent is, klik dan op de button.