
Van Boardroom naar keuken - Elegance
Het went slecht om zo groot in een tijdschrift te staan. En dan nog wel in de Elegance, zo’n blad waarvan je altijd denkt dat het onbereikbaar blijft! Een mooi interview met mijn goede vriendin Renee Koudstaal.

Restaurants niet erg scheutig met groenten - AD
En hoe is de Duurzame restaurant week verlopen in Den Haag? Waarom serveren restaurants zo weinig groenten?

Dutch Cuisine in Parijs, de schaamte voorbij - Volkskrant
Middenin Parijs beweren dat de Nederlandse gastronomie een nieuw elan heeft. Wij durfen dat!

70 Britse vrouwelijke chefs spreken zich uit: seksisme in de keuken moet stoppen
Sexisme in de keuken blijft een hot topic, lees dit stuk van Lisa Appels voor Food Inspiration.

Doorskaveren - Feel Good radio
Radio en podcast in 1. Doorskaveren, de show van Tom Staal op Good Life radio

Gaan al die vegan restaurants nou failliet? WNL Stand van Nederland
Gaan we nou minder vlees eten of niet? En waarom gaan al die vegan restaurants failliet. WNL’s de Stand van Nederland wilde het naadje van de kous weten.

WNL in de kantine - NPO1
WNL in de kantine…..

Vrouw met plan(t) - FD
In het FD met een bordje bietencarpaccio

‘Voorheen wist iedereen wie ik was als ik ergens kwam, nu niet meer’ - NRC
Voor de veelgelezen rubriek Spitsuur van het NRC wilde Frederike Leeflang weten hoe ik privé en werk combineer.

Margriet
In de Margriet met je boek….

Meer van eigen bodem eten: op NPO1
We moeten meer van eigen bodem eten en daar valt zoveel lekkers te eten.. (denk aan bomen) Te gast bij NPO1 radio

Goedemorgen, wat een kans
Met je snoet op tv en radio (daar hebben ze tegenwoordig ook camera’s) om te vertellen over kerstdiners, spruiten op een stok en hoe je stress vermindert als een gast vegan wenst…

De geheime ingrediënten van leiderschap
Een interview met Johan Faber over meewerkend leiderschap

In de Kantine aan de stamtafel
Aan de stamtafel bij ‘In de kantine’ van WNL. Over durven, kauwen, de Joop Braakhekke Hospitality Award, de Green Chefs Hat én een ode aan de makers.

Yes Chef!
In hel blad conference matters een interview met mij. Wil je meer weten over mijn ‘spreekbeurten’?

Een groot verschil, werken als commissaris of chef?
Voor Change Inc sprak ik een half uur met Paul van Liempt. Over van alles en nog wat… En vooral over duurzame gastronomie en mijn beweegredenen.

Vrouwen van nu - Op de keukentafel
Eindelijk ben ik dan ook een cover girl. En lig ik op de keukentafel bij veel boerderijen.

Je kunt de wereld veranderen met je vork
Een interview voor foodbusiness wat de aanleiding was voor de cursus Food for Change.

BNR podcast - de werkprofessor
Leuk gesprek met de werkprofessor, Weny van Ierschot over hoe het voelt om weer naar school te gaan als je 55 bent en mijn overtuiging dat je met je vork iets kunt doen aan de planeet problematiek.

Podcast ‘Waar het om gaat’
Sheila praat met Merel van Deursen over de moed van het loslaten van het corporate harnas. Over de schoonheid van haar nieuwe ambacht. En over hoe ze haar shirtje netjes wil achterlaten voor de volgende generatie.