0
Doorgaan naar inhoud
Sheila Struyck  - Chef on a plant-forward mission
Home
Schrijver
Chef
Consultant
Spreker
Over
Over Sheila Struyck
Culinary CV
In de pers
Nieuwsbrief
English
Contact
🔍 Search the site
🔍 Search the site
Sheila Struyck  - Chef on a plant-forward mission
Home
Schrijver
Chef
Consultant
Spreker
Over
Over Sheila Struyck
Culinary CV
In de pers
Nieuwsbrief
English
Contact
Home
Schrijver
Chef
Consultant
Spreker
Map: Over
Terug
Over Sheila Struyck
Culinary CV
In de pers
Nieuwsbrief
English
Contact
🔍 Search the site
BNR - the big five
Radio, Podcast, Luisteren-kijken sheila struyck 01-02-2022 Radio, Podcast, Luisteren-kijken sheila struyck 01-02-2022

BNR - the big five

Voor BNR - de big five sprak Sheila met Diana Matroos op 1 februari 2022  over ‘de carrièreswitch’.  Het werd een indringend gesprek over veranderen.

Meer lezen
Het glas gevuld - good life radio
Radio, Podcast, Luisteren-kijken sheila struyck 20-04-2021 Radio, Podcast, Luisteren-kijken sheila struyck 20-04-2021

Het glas gevuld - good life radio

In het programma het glas gevuld praten Gert Crum, Mari Carmen Oudendijk en Richard Wentges met Sheila over wijn en spijs. De bourgogne!

Meer lezen
Hoe voelt het op Le Cordon Bleu?
Schrijvende pers, Artikel sheila struyck 01-04-2021 Schrijvende pers, Artikel sheila struyck 01-04-2021

Hoe voelt het op Le Cordon Bleu?

Alle essays uit het FD

Meer lezen
Nieuwere berichten

Leesvoer

Ongeveer eens per maand komt de “Sheila dist op” uit. Inspiratie, interviews, tips en een plantbased klassiek recept. Zomaar in je inbakje, helemaal gratis. Lekker duurzaam. En je hoeft echt niet te kunnen koken om mee te genieten.

Thank you!

Aangesloten bij We’re Smart Green, Dutch Cuisine en The Chef’s Manifesto, allemaal voortrekkers voor de duurzame gastronomie en bron van voorbeelden, kennis en saamhorigheid. Met zijn allen je stem laten horen klinkt altijd harder!

Neem contact op | Get in touch

Culinaire innovatie en concepten

Inspiratie talks

Nomadische Chef

2023: Copyrights photo’s: Nina Slagmolen, Food Inspiration/Oene Sierksma, Sheila Struyck and others