Leesvoer

De kunst van het wachten
Essays sheila struyck Essays sheila struyck

De kunst van het wachten

Snel doorpakken is het credo in de zakenwereld. Ook investeerder Sheila Struyck dacht lange tijd dat snelheid een kwaliteit was. Maar sinds ze ook werkt als chef-kok weet ze hoe belangrijk wachten is. Een goede chef kan de tijd naar zijn of haar hand zetten. En een goede chef in het bedrijfsleven zou dat ook vaker moeten doen.

Meer lezen
Een blauw hoofd
Essays sheila struyck Essays sheila struyck

Een blauw hoofd

Wat kunnen koks, rugbyspelers, piloten en ondernemers van elkaar leren? Rustig blijven als het mis lijkt te gaan. Na dertig jaar internationaal zakenleven werkt investeerder Sheila Struyck nu ook als chef de cuisine. Ze vertelt hoe je een ‘choke’ voorkomt in het Financieele Dagblad

Meer lezen
Het perfecte ei
Essays, Belevenissen sheila struyck Essays, Belevenissen sheila struyck

Het perfecte ei

Essay in het Financieële Dagblad, over perfecte eieren, het belang van ongemakkelijke vragen, maak haast als je tijd hebt, dan heb je tijd als je haast hebt en mentale autonomie. En natuurlijk over mijn laatste examen op Le Cordon Bleu. 22 Mei 2021

Meer lezen

Word je van al dit leesvoer hongerig om samen te werken? Ik hoor graag van je.