Je hersens voeden
Er is iets heel spannends gaande. Zoals jullie weten kook ik regelmatig bij De Groene Afslag. Superleuke pop-up diners, waar bij we laten zien dat je ook plant-based heel feestelijk kunt koken.
De Groene Afslag wil iedereen inspireren, maar veranderen is niet gemakkelijk. Daarom is de School for Change opgericht. Daar lopen programma’s als Building for change- over hoe we anders kunnen bouwen, Leaderschip for change - over ander leiderschap en we gaan ook een traject Food for Change doen. Want, zoals René Redzepi zegt (van Noma, het beste restaurant van de wereld: “What we eat matters, there is no conflict between a better meal and a better world”.
Drie vrijdagen in Januari om te leren, te proeven en te bedenken hoe je in jouw organisatie kunt werken aan een duurzame ‘cuisine’. Ik doe dat natuurlijk niet alleen, maar met één van de koplopers in plantbased koken, Femke van den Heuvel. Je gaat proeven, praten en een actieplan maken. Gieren van het lachen en nieuwe dingen leren kennen. Maar vooral ga je begrijpen hoe jij ervoor kunt zorgen dat bij jouw organisatie “Food for Change” wordt geserveerd. Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer.