De Wilde Moestuin. We poppen weer up op 14 en 15 Juli

Proef de weelde die de moestuin te bieden heeft. Alles wat nu groeit en bloeit belandt deze avond op je bord, vakkundig bereid door eigen chef Graham Sydney en Sheila Struyck, chef op plantforward missie. Denk lange, gedekte tafels onder ons schaduwend groen op twee zwoele zomeravonden in juli.

Datum: vrijdag 14 en zaterdag 15 juli
Tijd: 18.30 - na het dessert
Plaats: De Groene Afslag, 117 Amersfoortsestraatweg, Laren
Prijs: €40,- p.p. exclusief drankjes
Het diner is zoals altijd bij De Groene Afslag helemaal plant based.

Reserveren gaat zo:

  • Op de home-pagina van www.degroeneafslag.nl staat een oranje knop van Formitable, klik hierop.

  • Selecteer dan de datum waarop je wilt komen dineren, 14 of 15 juli.

  • Dan komt het diner als optie tevoorschijn en kan je direct reserveren en afrekenen

Als Chef in de duurzame gastronomie wil je natuurlijk ook op je eigen foot- (en food) print letten. Met heel veel plezier werk ik regelmatig bij Mangiare in Rotterdam, maar dat is natuurlijk wel een eindje rijden. In mijn zoektocht naar dichterbij kwamen de leuke mensen van de Groene Afslag op mijn pad. Zij zijn de pleisterplaats van de toekomst. Vlakbij de A1 in een circulair tweedehands gebouw maken heel veel leuke mensen je blij en laten met humor en passie voelen wat je zelf kunt doen. Er gebeurt van alles. En ik mag meedoen om je te laten proeven hoe lekker toekomstbestendig eten kan zijn.

Ik laat de Groene Afslag aan het woord vanaf hun website: “Wij laten zien dat de wereld kan vergroenen en jij dat ook kunt. En wát is De Groene Afslag nou eigenlijk? Wat gebeurt er? Wat kun je er doen? En op welke manieren maken we invoelbaar dat de wereld kan vergroenen en dat jij dat zelf ook kunt?

In de eerste plaats is De Groene Afslag de circulaire hub van de regio Gooi en Vechtstreek, waar iedereen welkom is. Een logistieke wonderplek waar vijf dorpen elkaar aantikken, pal onderaan afrit 8 van de A1. We zijn een café, restaurant, flexwerkplek, evenementenlocatie en vergaderzalenverhuurbedrijf. Een gemeenschappelijk speelplein voor mensen die inzien dat we linksom, rechtsom, een aantal dingen zullen moeten veranderen in onze levens. Wij zijn de dorpspomp waar veranderaars elkaar treffen.”

Loch Mess gemaakt van 800 circulaire spijkerbroeken is aangespoeld in de gang van De Groene Afslag

Previous
Previous

Juni was een warme maand

Next
Next

Duurzaam restaurant De Kas in Amsterdam wil óók duurzaam met personeel omgaan