
Food Inspiration - het platform over en voor gastronauten
Een grote wedstrijd winnen, discovery van het jaar worden én een Michelin ster. Londonse Kirk Haworth blijft er nuchter onder.
Zineb Hattab is een heel bijzondere chef. Ze runt drie zaken en zet haar team op 1. Het is de eerste keer dat ik een chef interview en ze noemt haar hele team. En vertelt hoe ze zichzelf overbodig maakt. Ze voert de groentenrevolutie aan in Zurich én stelt onrechtvaardigheid en onrecht in de horeca aan de kaart. Maar het aller belangrijkste is dat het tot nu toe het lekkerste menu is wat ik dit jaar at. Ze heeft die Michelin ster echt verdiend!
In Parijs presenteerden we Dutch Cuisine, hoe reageerden de kenners?
Op 7 October vallen de nieuwe Michelin sterren. Benieuwd wie een groene ster gaan krijgen? Het bordje hierboven is van Nazka, die staan op mijn tiplijst.
Een Luxemburgse sterrenchef spreekt zich steeds meer uit. Een mooi gesprek over water, nieuwe dingen leren en waarom hij provoceert.
Zonder water is er geen natuur. Dertien tips om in je keuken op te letten zodat we genoeg water overhouden voor de akkers en de velden.
Waarom zou een chef zelf al zijn groenten willen verbouwen? We gingen langs bij de Dyck en ‘l Antic Moli
Internationale koks over koken met de natuur als leidraad.
Mateloos populair in London, de afternoon tea. Innovatief en nu zelfs plantbased -op verzoek-. Ik onderzocht de magie van de afternoon tea en ging zelf aan tafel in Sketch.