Jong geleerd is oud gedaan

Gastvrij Rotterdam stond in het teken van duurzaamheid en jong talent. Met heel plezier hebben we als jury van de Joop Braakhekke Hospitality Award een ‘oude’ meester in de gastvrijheid en een ‘jonge’ apprentice benoemd om komend jaar samen het begrip hospitality uit te dragen.

v.l.n.r Erwin Walthaus, Noël Vanwittenbergh, Marly Sauer, Sheila Struyck, Ricardo Eshuis, Frank Visser

Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam vierde haar 10-jarig jubileum. Een horecavakbeurs, gericht op gastronomie, waar Joop Braakhekke zelf ook graag bij aanwezig is geweest. Vanwege dit gegeven en het waardige erepodium dat geboden wordt door Gastvrij Rotterdam is besloten om de Joop Braakhekke Hospitality Award te (her)introduceren. Als icoon in de horecawereld stond hij bekend als kookgek, ondernemer, culinair creatuur en levensgenieter.

De nieuwe Joop Braakhekke Hospitality Award is gelanceerd én uitgereikt tijdens de opening van de 10e editie van Gastvrij Rotterdam. Noël Vanwittenbergh ontving de award en ging naar huis met de speciale oorkonde en gouden speld.

Marly Sauer won de Joop Braakhekke Apprentice Award. Op dit moment is de 21-jarige werkzaam bij restaurant T'Lansink in Hengelo. Zij deed al aan meerdere wedstrijden mee waar ze veel geleerd heeft, en door deel te nemen aan de Cas Spijker Academie zet ze dit voort en hoopt ze dat meer jonge professionals zich willen laten opleiden in het mooie vak.

Meer over de award en de winnaars op http://joopbraakhekkeaward.nl

Previous
Previous

#18 - It’s all about taste, my dear

Next
Next

Een exclusief kijkje achter de schermen bij eerste Green Chef's Hat finale