Met de seizoenen mee koken uit de tuin betekent dat er veel verrassingen mogelijk zijn. We weten ongeveer wat er wanneer uit de grond gaat komen of rijp is. Maar wat je uiteindelijk mag oogsten wordt vaak op het laatste moment bepaald. Om de paar weken staat hieronder een vers verhaaltje op je te wachten met recepten, verhalen en suggesties over de oogst van dit moment.
Zoek je een recept of oogsttip?
- 100%plantbased 1
- Biet 3
- Bieten 1
- De groene afslag 1
- Kerstmis 4
- Linzen 1
- Mosterd 2
- Nazka 1
- Patisserie 1
- Robert van beckhoven 1
- Spinazie 1
- Tarte Tatin 2
- Tomaat 1
- Vegan 1
- Vegetariersbond 1
- Voorgerecht 2
- Watermeloen 1
- Wilde spinazie 1
- Zaaien 1
- Zand 1
- aardappel 5
- afsnijdsel 1
- ajo blanco 1
- amandel 1
- ananas 1
- andijvie 3
- apero 1
- appel 1
- artisjok 1
- asperges 3
- aubergine 2
- augurk 1
- bataat 4
- bier 1
- biete 1
- bietjes 5
- bindsla 3
- bleekselderij 2
- bloemen 1
- bloemkool 8
- bonen 1
- borage 1
- bosbiet 1
- bosui 2
- bouillon 1
- brandnetel 2
- broccoli 2
- caramel 1
- champignons 5
- chili 1
Piccalilly, captains dinner, capucijners, courgettes en snacken met bloemkool. Weer allerlei lekkers van het land.